Конгресни туризам

Спортски центар ФСС обезбеђује комплетну организациону и техничку подршку када су у питању организације семинара, састанака и радионица, симпозијума, конференција и конгреса.

Хотел Србија ЛУКС****располаже са 5 конференцијских сала, од којих је највећа Мултифункционална конференцијска сала са капацитетом од 200 места, затим Прес сала са 50 места, УЕФА сала са 30 места и два ВИП салона, капацитета 70 и 15 места. Сале пружају могућност организовања различитих видова догађаја: тим билдинга, прес конференција, стручних саветовања, семинара, презентација, едукација и корпоративних састанака. Све сале су опремљене аудио и видео пројекционим системима, припремном опремом за симултано превођење и нуде могућност повезивања на бежични интернет.

Стручни тим хотела Вам је на располагању за професионално осмишљавање и организовање свих врста пословних догађаја, као што су конференције, семинари, стручне радионице, састанци, друштвене и културне манифестације.

У нашу делатност такође спада и организација спортских дана за пословне организације, односно турнира и других спортско-рекреативних програма, што смо имали задовољство да учинимо за многе реномиране домаће и иностране компаније. Циљеви организовања оваквих догађаја су промоција спорта, здравог живота, рекреације и јачање тимског духа. Гостима су на располагању сви наши садржаји за организовање indoor и outdoor спортова, као и комплетног кетеринга.