Kongresni turizam

Sportski centar FSS obezbeđuje kompletnu organizacionu i tehničku podršku kada su u pitanju organizacije seminara, sastanaka i radionica, simpozijuma, konferencija i kongresa.

Hotel raspolaže sa 5 konferencijskih sala, od kojih je najveća Multifunkcionalna konferencijska sala sa kapacitetom od 200 mesta, zatim Press sala sa 50 mesta, UEFA sala sa 30 mesta i dva VIP salona, kapaciteta 70 i 15 mesta. Sale pružaju mogućnost organizovanja različitih vidova događaja: tim bildinga, press konferencija, stručnih savetovanja, seminara, prezentacija, edukacija i korporativnih sastanaka. Sve sale su opremljene audio i video projekcionim sistemima, pripremnom opremom za simultano prevođenje i nude mogućnost povezivanja na bežični WiFi Internet.

Stručni tim hotela Vam je na raspolaganju za profesionalno osmišljavanje i organizovanje svih vrsta poslovnih događaja, kao što su konferencije, seminari, stručne radionice, sastanci, društvene i kulturne manifestacije.

U našu delatnost takođe spada i organizacija sportskih dana za poslovne organizacije, odnosno turnira i drugih sportsko-rekreativnih programa, što smo imali zadovoljstvo da učinimo za mnoge renomirane domaće i inostrane kompanije. Ciljevi organizovanja ovakvih događaja su promocija sporta, zdravog života, rekreacije i jačanje timskog duha. Gostima su na raspolaganju svi naši sadržaji za organizovanje indoor i outdoor sportova, kao i kompletnog keteringa.